Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Οι ΗΠΑ θα χάσουν στο μέλλον από τις κυβερνο-επιθέσεις.



Ο στρατηγός Κίθ Αλεξάντερ, αρχηγός της κεντρικής υπηρεσίας ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών (NSA), σε συνέντευξη του δήλωσε ότι το μέλλον των ΗΠΑ θα εξαφανιστεί αν δεν ελεγχθούν οι κυβερνο-επιθέσεις. Το διεθνές κυβερνο-έγκλημα κοστίζει στις ΗΠΑ $338 δις ετησίως ενώ τα κόστη αποκατάστασης ξεπερνούν το $1 τρις.

Μειονοτικό ζήτημα και στα Δωδεκάνησα εγείρουν οι πράκτορες της Άγκυρας!


      Άλλη μια εθνική ήττα προδιαγράφεται, καθώς τα όργανα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και στη μακρινή Ρόδο, ανάλογες δε προσπάθειες εκτουρκισμού παρατηρούνται και στην Κω - ενώ την ίδια ώρα το επίσημο ελληνικό κράτος (και πάλι) πολύ απλά δεν υπάρχει…
     Πριν από μερικές εβδομάδες, σας είχαμε ενημερώσει για την προσπάθεια των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη να δημιουργήσουν «γέφυρα» στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, αποκτώντας επαφή με ομάδες μουσουλμάνων που ζουν στη Ρόδο και επιχειρώντας να εξαπλώσουν και εκεί τα διχαστικά και ανθελληνικά τους κηρύγματα. Για τον σκοπό αυτό ηψευδομουφτεία της Ξάνθης και το φασιστοειδές που παριστάνει τον επικεφαλής της, έχουν οργανώσει εδώ και καιρό «αποστολή» στα Δωδεκάνησα, με βασικό όργανο τον Ιλτέρ Μέτσο, ιμάμη της ψευδομουφτείας, τον οποίο έστειλε ο Αχμέτ Μετέ στη Ρόδο για να…στήσει τη δουλειά. Στην παρακείμενη φωτογραφία μάλιστα, που έχουμε ξαναδημοσιεύσει στο«Προξενείο-Στοπ», βλέπουμε τον Μέτσο (πρώτο από αριστερά) προ ολίγων μηνών στο λιμάνι της Ρόδου, παρέα με δύο άλλους…μουσαφίρηδες από την Ξάνθη, τον…αριστερό (τρομάρα του!) Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και τον Τουρκές Χατζημεμίς,γνωστό προξενικό όργανο και υποψήφιο στις εκλογές της 6ης Μαΐου με το (τότε) κόμμα της Μητσοτάκαινας.

ΤΟ TAJIKISTAN ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Το Τατζικιστάν έχει εγκρίνει τους ρωσικούς όρους για τη σύναψη μιας συμφωνίας σχετικά με την παράταση μίσθωσης στρατιωτικής βάσης στη Ρωσία, στην χώρα της κεντρικής Ασίας μετά το 2014, δήλωσε ο διοικητής του στρατού ξηράς της Ρωσίας, Vladimir Chirkin, την Τρίτη.


« Το Τατζικιστάν θεωρεί το προσχέδιο της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών,  την ενδυνάμωση της παρουσίας της 201ης βάσης του ρωσικού στρατού εκεί για τα επόμενα 49 χρόνια, ως αποδεκτό. Η ηγεσία της Δημοκρατίας προτίθεται να φέρει μια κοινή συμφωνία σύντομα », είπε ο Chirkin.

Διαβουλεύσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ


Ενώ στην αυριανή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αναμένεται να συζητηθεί η αποστολή της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) και με σκοπό να εγκριθεί η ανανέωση της θητείας της για άλλους έξι μήνες, ακόμη δεν επιτεύχθηκε συμφωνία στο προσχέδιο ψηφίσματος, το οποίο παραδοσιακά ετοιμάζουν οι Βρετανοί.


Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η βρετανική αντιπροσωπεία επιμένει σε αναφορές που αλλάζουν τους όρους εντολής της Δύναμης, προκαλώντας αντιδράσεις από άλλα μόνιμα μέλη του Σώματος. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι το ΣΑ καλωσορίζει την «ειδική αναθεώρηση» της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, διαχωρίζοντας έτσι την οποιαδήποτε αλλαγή στην αποστολή της Δύναμης με τη λύση του Κυπριακού.