Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις μέσω ΟΠΕ σε διεθνείς εκθέσεις σε Ντουμπάι, Γαλλία



Σε δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις θα συμμετάσχει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) στο πλαίσιο της εντατικής προσπάθειας για προβολή και προώθηση των εξαγώγιμων προϊόντων και υπηρεσιών της χώρας μας. Συντονίζει την εκθεσιακή παρουσία 50 ελληνικών εταιρειών του κλάδου των δομικών υλικών και των κατασκευών στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου, τη BIG 5 SHOW στο Ντουμπάι στις 5-8 Νοεμβρίου 2012 ενώ προετοιμάζεται και η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στη Διεθνή Kλαδική Έκθεση Οίνων και Ποτών «17th VINEXPO 2013», η οποία διοργανώνεται από 16 έως 20 Ιουνίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο “BORDEAUX -LAC EXHIBITION CENTRE” στο Bordeaux της Γαλλίας.


Στη διεθνής έκθεση BIG 5 SHOW στο Ντουμπάι το εκθεσιακό περίπτερο του Οργανισμού φέτος φιλοξενεί 50 ελληνικές εταιρείες με προϊόντα όπως κατασκευές, δομικά υλικά, τεχνολογία κλιματισμού, αλουμίνια, ηλιακή ενέργεια, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου κ.α. σε χώρο περίπου 1.000 τ.μ. κατανεμημένο σε πέντε διαφορετικά halls.

Στο μεταξύ όμως ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει και στη Διεθνή Kλαδική Έκθεση Οίνων και Ποτών «17 th VINEXPO 2013», η οποία διοργανώνεται από 16 έως 20 Ιουνίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο “BORDEAUX -LAC EXHIBITION CENTRE” στο Bordeaux της Γαλλίας.
Η εν λόγω έκθεση η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, θεωρείται ως η σπουδαιότερη εκθεσιακή εκδήλωση για το κρασί παγκοσμίως και προσελκύει τους σημαντικότερους και τους πλέον εξειδικευμένους επισκέπτες του Κλάδου από όλον τον κόσμο, όπως επαγγελματίες, εμπόρους, διανομείς, υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, δημοσιογράφους κλπ. Η Έκθεση προσφέρει μοναδικές εξαγωγικές ευκαιρίες στους εκθέτες για προβολή των προϊόντων τους σε ένα πολύ δυναμικό αγοραστικό κοινό.

Η ελληνική συμμετοχή σε αυτήν την Έκθεση -επειδή πρόκειται για έκθεση παγκοσμίου κύρους που προσελκύει εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο- δεν στοχεύει μόνο στη γαλλική αγορά, αλλά στους επαγγελματίες του Κλάδου από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση είναι αυστηρά επαγγελματική και τα προϊόντα που προβάλλονται είναι κυρίως κρασιά αλλά και γενικότερα, ποτά.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο οργάνωσης στον ΟΠΕ Γιώργο Παπαπαναγιώτου, τηλ.: 210 9982205, e-mail: papapanag@hepo.gr.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου