Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ Η φλόγα... έσβησε!


Επεισοδιακά εξελίσσεται η λαμπαδηδρομία στην Μεγάλη Βρετανία καθώς, μετά την… αποκάλυψη των «τρελών» πωλήσεων της δάδας μέσω e-bay ήρθε να προστεθεί και ένα… ατύχημα ώστε να δώσει θέμα στα ταμπλόιντς.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της τρίτης μέρας της λαμπαδηδρομίας και ενώ η δάδα με την φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων διέσχισε την κωμόπολη Ντέβον, στηριζόμενη στο αμαξίδιο του Ντέιβιντ Φόλετς, αθλητή του μπάντμνιντον στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, η φλόγα έσβησε!

Για λίγα λεπτά επικράτησε αναστάτωση αλλά φυσικά είναι κάτι που έχει προβλεφθεί και έτσι σύντομα ξανάναψε από εφεδρική δάδα που υπάρχει σε όχημα, σε όλη τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας.
«Η φλόγα έσβησε λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε ο καυστήρας της συγκεκριμένης δάδας», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις για διάφορους λόγους όπως π.χ ισχυρούς ανέμους που μπορεί να πνέουν σε μια περιοχή. Και φυσικά δεν μας ανησυχεί μιας και διατηρούμε ζωντανή την φλόγα σε ειδικά σχεδιασμένο φανάρι και όταν, στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας, σβήσει την ανάβουμε δίχως να υπάρξει πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου