Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα Gül προς Obama: «Η επίθεση στόχευε και την Τουρκία»

Ο Τούρκος Πρόεδρος Abdullah Gül , σε μήνυμά του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Barack Obama, εξέφρασε τη συμπαράσταση της Άγκυρας, μετά την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.



«Στο όνομα όλου του τουρκικού λαού, καταδικάζω τη στυγερή επίθεση. Χωρίς καμία αμφιβολία, αυτή η τρομοκρατική ενέργεια που στόχευε  την Τουρκία και τις Η.Π.Α., θα ενισχύσει την αμοιβαία μας προσπάθεια κατά της τρομοκρατίας», ήταν το μήνυμα του Gül.


«Οι τουρκικές αρχές καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για να φέρουν τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης», προσέθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατόλια, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Erdoğan, απέστειλε και αυτός ξεχωριστό μήνυμα προς τον Αμερικανό Πρόεδρο, στο οποίο τόνισε τη συνεργασία στις υπηρεσίες και των δύο χωρών και σχολίασε ότι η επίθεση αυτή αποτελεί επίθεση, όχι μόνο κατά των Η.Π.Α, αλλά και κατά της Τουρκίας.


πηγή http://www.e-afipnisi.gr/news_info.php?data_id=4828&timicat1=74343&timicat2=18075&timicat3=0&timicat4=0&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου