Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ανησυχία για τα έργα του Κοντομηνά στα Σκόπια

«Το Υπουργείο Μεταφορών λέει ότι δεν υπάρχουν λόγοι να σταματήσει το έργο. Οι νομικοί εκπρόσωποι είναι σιωπηλοί, η εργασίες γίνονται κανονικά», γράφει το δημοσίευμα.

«Θα πρέπει να σταματήσει η κατασκευή του οικοδομικού συγκροτήματος στην πλατεία των Σκοπίων των οποίων επενδυτής είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς; Μήπως η τύχη τόσο του ξενοδοχείου, όσο και του ιδίου του επιχειρηματία θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της δικαστικής διαδικασίας;»
Είναι τα ερωτήματα που θέτει η εφημερίδα Ούτρινσκι των Σκοπίων για το μεγάλο έργο που ξεκίνησε στο κέντρο της πρωτεύουσας.


«Τα ερωτήματα αυτά φαίνεται να παραμένουν αναπάντητα για το κοινό. Από το αρμόδιο δικηγορικό γραφείο δεν λάβαμε καμία απάντηση μέχρι σήμερα. Επίσης, οι νομικοί εκπρόσωποι του Κοντομηνά στη χώρα μας δεν πληροφορούν το κοινό. Έτσι η παραφιλολογία παραμένει», σημειώνεται.

Και πιο κάτω:

« Ο Έλληνας επιχειρηματίας έγινε ιδιοκτήτης της γης σε δημοπρασία, στην οποία ήταν ο μόνος που ανταποκρίθηκε. Πλήρωσε περίπου 630 χιλιάδες ευρώ για σχεδόν 6.300 τετραγωνικά μέτρα γης. Προτίθετο να αγοράσει και άλλα 500 μέτρα προκειμένου να χτίσει ένα ξενοδοχείο σε στυλ μπαρόκ».

Και καταλήγει: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται ενώπιον των ελληνικών δικαστικών αρχών και κατηγορείται, μεταξύ άλλων για ένα σκάνδαλο λήψης δανείου ύψους €110 εκατομμυρίων ευρώ λόγω έλλειψης αντικειμενικών καλύψεων. Το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με την εγγύηση  5 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ελλάδα, ο Κοντομηνάς νοσηλεύεται.

--
The Hellenic Information Team

http://www.echedoros-a.gr/2014/02/blog-post_9826.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου