Σκοπός του ιστολογίου

Το Global Chessboard πραγματεύεται θέματα του ευρύτερου τομέα των διεθνών σχέσεων, δίνοντας έμφαση σε ζητήματα διπλωματίας, εξωτερικής πολιτικής, ασφάλειας και οικονομικών σχέσεων.

Σκοπός του ιστολογίου είναι η ενημέρωση του αναγνώστη σχετικά με τα τεκταινόμενα στη διεθνή σκηνή και η προσφορά εκείνων των ερεθισμάτων που οδηγούν σε τροφή για σκέψη και υγιή προβληματισμό.

Απευθύνεται στους αναγνώστες που σχετίζονται με το αντικείμενο των διεθνών σχέσεων είτε λόγω σπουδών και επαγγέλματος, είτε λόγω απλής προσωπικής ενασχόλησης με τα τεκταινόμενα της διεθνούς πολιτικής σκηνής .

Σχετικά με τις δημοσιεύσεις που αναρτούνται στο ιστολόγιο οι διαχειριστές φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τα άρθρα που υπογράφονται από τους ίδιους, διαφορετικά φέρουν την ευθύνη που προβλέπεται από το νομικό πλαίσιο για τις αναδημοσιεύσεις. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης ο αναγνώστης παραπέμπεται απευθείας στην πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Οι επισκέπτες έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν τις αναρτήσεις, ωστόσο τα σχόλια θα υπόκεινται σε προέγκριση και θα διαγράφονται τα αντίστοιχα προκλητικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου