Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ CHAVEZ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ SU-35

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez δήλωσε την Πέμπτη ότι ενδιαφέρεται για την αγορά Sukhoi Su-35 Flanker-E μαχητικών αεροσκαφών πολλαπλού ρόλου από τη Ρωσία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας του.


« Έχω ήδη στείλει μια δήλωση ενδιαφέροντος στην Κυβέρνηση της Ρωσίας, ότι είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε την αγορά Su-35 μαχητικών εντός των επόμενων ετών, για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της αμυντικής μας δύναμης », σημείωσε ραδιόφωνο της Βενεζουέλας κατά τη διάρκεια ομιλίας του Chavez.

Ο πρόεδρος είπε ότι τα θέματα της ασφάλειας, της άμυνας και της ανάπτυξης της χώρας πρέπει να είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, μέσα στα πλαίσια της εθνικής ανεξαρτησίας.

« Η ανεξαρτησία αυτή, η καλά προστατευμένη και διασφαλισμένη, θα μας δώσει τη δυνατότητα να χτίσουμε μια νέα Βενεζουέλα, μια νέα πατρίδα και να φτάσουμε σε νέους ορίζοντες », προσέθεσε.

Το Su-35, τροφοδοτείται από δύο κινητήρες 117S με διανυσματοποιημένη ώθηση, συνδυάζει υψηλή ευελιξία και ικανότητα αποτελεσματικής εμπλοκής σε πολλαπλούς στόχους στον αέρα ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τόσο κατευθυνόμενα όσο και μη κατευθυνόμενα βλήματα και οπλικά συστήματα.

Το μαχητικό αεροσκάφος χαρακτηρίζεται ως τέταρτης γενιάς ++, χρησιμοποιώντας τεχνολογία πέμπτης γενιάς.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παναγιώτης Ι. Ψύλλος

ΠΗΓΗ: http://en.rian.ru/mlitary_news/20120719/174673843.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου