Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

‘Τούρκοι’ της Θράκης σε νέες… ισλαμικές περιπέτειες!


Αντιπροσωπεία «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης πραγματοποίησε επίσκεψη στήριξης του ισλαμιστικού κόμματος ΑΚΡ του πρωθυπουργού της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Προύσα. 

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, συνοδευόμενος από τον εκδότη της εφημερίδας «Μιλλιέτ» και άλλους «τούρκους δημοσιογράφους» της Θράκης.

 
Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε και τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο της Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ, ο οποίος στηρίζεται από το κόμμα του Ερντογάν. Θέλησαν οι άνθρωποι να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» στις επικείμενες εκλογές. Και αυτός τόσο χάρηκε, που τους ευχαρίστησε και τους δώρισε συμβολικά ένα μαχαίρι

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Προύσα, με αφορμή την έκφραση στήριξης στον Ντουντάρ, βρέθηκαν, παράλληλα με την «ελληνική» αντιπροσωπεία, ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της ΠΓΔΜ Χαντί Νεζίρ, αντιπροσωπεία «τούρκων» της Βουλγαρίας και φυσικά εκπρόσωπος του ΑΚΡ. 

Κι εμείς επιμένουμε. Τι θα είχε συμβεί, εάν ακριβώς τα ίδια είχαν συμβεί, με την Τουρκία όμως να είναι εκεί που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Δεν θα έβγαζαν δεύτερη μέρα ελεύθεροι… Δεν πειράζει όμως. Δικαίωμά τους να είναι φανατικοί ανεγκέφαλοι, ή απλώς ιδιοτελείς, διότι κάποιοι λένε πως αν υποχρεούνταν σε έλεγχο εισοδήματος, θα γελούσαμε πολύ…

http://www.defence-point.gr/news/?p=95489&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου