Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Νέο An για το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας

Οι Ναυτικές Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απόκτησαν νέο εξοπλισμό. Στο Στόλο της Ναυτικής Αεροπορίας προστέθηκε το μαχητικό μεταγωγικό αεροπλάνο An-140, που κατασκευάζεται στην επιχείρηση Aviakor της πόλης Σαμάρα στο Βόλγα. Αυτό το μοντέλο θα αντικαταστήσει το An-24 και το An-26.
Региональный пассажирский самолёт АН-140
Το αεροπλάνο νέου τύπου An-140 θα μεταφέρει υλικά και ανθρώπους στις βάσεις του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας. Οι ναυτικοί λένε ότι είναι τεράστια η ζήτηση τέτοιας τεχνολογίας. Ο διοικητής μιας στρατιωτικής ναυτικής βάσης Αλεξάντρ Τσερκάσιν με ευχαρίστηση παίρνει υπό την διοίκησή του το νέο αεροσκάφος:

- Θα διεξαχθούν στρατιωτικές δοκιμές και από τα αποτελέσματά τους θα βγαλθούν αντίστοιχα συμπεράσματα. Είμαι, ωστόσο, βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά.

Σύντομη επιτάχυνση - και το αεροπλάνο εύκολα ανυψώνεται στον αέρα. Είναι επιδεικτική πτήση για τους παραγγελιοδότες και τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του. Το μαχητικό μεταγωγικό αεροπλάνο που έχει συναρμολογηθεί στη Σαμάρα διαφέρει αισθητά από τα προηγούμενα μοντέλα. Οι πιλότοι δοκιμών έχουν ήδη εκτιμήσει θετικά τον νέο σύγχρονο εξοπλισμό του, μαζί και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης τελευταίας γενιάς αυτού του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών του εργοστασίου της Σαμάρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία και τα Συνεργεία διάσωσης της Ρωσίας θα απαιτηθούν συνολικά περίπου 100 An-140, μάλιστα, διαφόρων τύπων συναρμολόγησης – φορτηγών και επιβατικών. Η επιχείρηση Aviacor υπολογίζει και σε παραγγελίες από άλλες χώρες.


ΠΗΓΗ: http://greek.ruvr.ru/2013_01_04/100052761/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου