Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το Ιράν έσπασε τους κώδικες του αμερικανικού drone


Βίντεο: Το Ιράν έσπασε τους κώδικες του αμερικανικού drone

Το Ιράν αποκρυπτογράφησε πλήρως την τεχνολογία του αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους που κατέρριψε τον Δεκέμβριο του 2011, υποστηρίζει σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube
Το ασπρόμαυρο βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί από ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου RQ-170, ενώ την περιγραφή κάνει υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης.
«Το αεροσκάφος έχει πραγματοποιήσει πολλές επιχειρήσεις σε γειτονικές του Ιράν χώρες. Στις επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα στο Πακιστάν, το αεροσκάφος καθοδήγησε πολλές από τις συγκρούσεις», αναφέρει.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το βίντεο. Για την υπόθεση το μόνο που έχει παραδεχτεί η αμερικανική πλευρά είναι ότι ένα drone είχε χαθεί τον Δεκέμβριο του 2011 και ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ζητήσει από την Τεχεράνη να το επιστρέψει.
Η δημοσίευση του βίντεο συμπίπτει με την αποκάλυψη μυστικής βάσης της CIA στη Σαουδική Αραβία, την οποία χρησιμοποιούσαν οι ΗΠΑ για τις επιδρομές μη επανδρωμένων σκαφών.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/277588/vinteo-to-iran-espase-toys-kodikes-toy-amerikanikoy-drone#ixzz2KEOCb7fe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου