Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

“Φρένο” στην τρόικα θα ζητήσει ο Αντ. Σαμαράς από την Κριστίν Λαγκάρντ, επικαλούμενος και το θέμα της Χρυσής Αυγής

“Φρένο” στην τρόικα θα ζητήσει ο Αντ. Σαμαράς από την Κριστίν Λαγκάρντ, επικαλούμενος και το θέμα της Χρυσής Αυγής
Φρένο στις αναμενόμενες απαιτήσεις της τρόικας για νέα μέτρα όταν θα επιστρέψει τον Οκτώβριο στην Ελλάδα θα ζητήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με τη γενική διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ η οποία πραγματοποιείται σήμερα (10 μ.μ. ώρα Ελλάδας) στην Ουάσιγκτον.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει “θορυβηθεί” από τη στάση του κλιμακίου της τρόικας το οποίο προέβαλε αρκετές ενστάσεις στα μεγέθη που παρουσιάστηκαν από την ελληνική πλευρά και θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα ασκηθούν πιέσεις για νέα μέτρα κατά τις επαφές που θα γίνουν στα μέσα Οκτωβρίου.

Η ελληνική πλευρά αναμένεται να εκθέσει στην επικεφαλής του ΔΝΤ τις προοπτικές που αρχίζουν να διαμορφώνονται για επάνοδο της Ελλάδας στις αγορές, δεδομένου ότι η απόδοση του δεκαετούς ελληνικού ομολόγου υποχωρεί και πάλι κάτω από το 9%, καθώς και τα αποτελέσματα των επαφών που έχει στις ΗΠΑ με εκπροσώπους της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας, οι οποίοι δείχνουν ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.
Ταυτόχρονα και με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, αναμένεται να αναδείξει τα αδιέξοδα στα οποία οδηγεί η συνεχής πίεση για νέα μέτρα από την πλευρά της τρόικας.

Πηγή: “Φρένο” στην τρόικα θα ζητήσει ο Αντ. Σαμαράς από την Κριστίν Λαγκάρντ, επικαλούμενος και το θέμα της Χρυσής Αυγής | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/24675/freno-stin-troika-tha-zitisei-o-ant-samaras-apo-tin-kristin-lagkarnt-epikaloymenos-kai#ixzz2gULsfMLU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου