Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το δείπνο του Soros με Έλληνες πολιτικούς, τραπεζίτες, επιχειρηματίες με... μενού οικονομία και γεωπολιτικά


Το δείπνο του Soros με Έλληνες πολιτικούς, τραπεζίτες, επιχειρηματίες με... μενού οικονομία και γεωπολιτικά
Ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα εξέφρασε ο γνωστός δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής George Soros, κατά τη διάρκεια μυστικού δείπνου που είχε με προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.


Το δείπνο διοργάνωσε ο Στέλιος Ζαβός, στενός φίλος του Soros εδώ και 10 χρόνια, ο οποίος μάλιστα έγινε και κουμπάρος του, αφού πέρυσι τον πάντρεψε με την Tamiko Bolton.

Ο μεγαλοεπενδυτής εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του ευρώ αλλά και για την ελληνική οικονομία, αν και το κυρίαρχο θέμα συζήτησης είχε να κάνει με τις εξελίξεις στην Ουκρανία και πως αυτές επηρεάζουν την ευρύτερη περιοχή και γενικότερα γεωπολιτικά θέματα σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν υπουργοί, όπως οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, υφυπουργοί όπως ο Γιώργος Μαυραγάνης και ο Νότης Μηταράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο πρώην ΥΠΟΙΚ Φίλιππος Σαχινίδης, τραπεζίτες, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Ζανιάς και ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς της Εθνικής και   επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου